[Filmovita] Last Christmas (2021) Filmovi Online sa Prevodom

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Last Christmas cijeli film,Last Christmas cijeli film na hrvatski, Last Christmas ceo film bestplatno, gledaj Last Christmas 2021 cijeli film, gledaj Last Christmas online sa prevodom u HD | online filmovi Last Christmas bez registracije.

Gdje mogu gledati Liga pravde Zacka Syndera filmove hrvatski?
▷ 'Gledati!' Kino ► ► Last Christmas Online sa Prevodom

Last Christmas ceo film, Last Christmas gledaj online, Last Christmas film online sa prevodom, Last Christmas film sinhronizovano na srpski, Last Christmas srbija,

[PREVODOM] Last Christmas (2021) cijeli film 's prijevodom HD 1080p

Što je film Last Christmas?
Prošli Božić je romantična komedija iz 2019. koju je režirao Paul Feig, a napisali su Bryony Kimmings i Emma Thompson, koja je zajedno sa svojim suprugom Gregom Wiseom napisala priču. Temeljen na istoimenoj pjesmi iz 1984., a inspiriran glazbom Georgea Michaela, u filmu glumi Emilia Clarke kao razočarana radnica božićne trgovine koja uspostavlja vezu s tajanstvenim muškarcem (Henry Golding) i počinje se zaljubljivati u njega; Thompson i Michelle Yeoh također glume.

Prošli Božić kino je prikazan u Sjedinjenim Državama 8. studenog 2019. iu Ujedinjenom Kraljevstvu 15. studenog 2019. od strane Universal Picturesa. Dobio je mješovite kritike kritičara, koji su hvalili izvedbu i kemiju Clarkea i Goldinga, ali su kritizirali scenarij, te je zaradio 123 milijuna dolara diljem svijeta.

Režija: Paul Feig
Scenarij: Emma Thompson, Bryony Kimmings
Priča: Emma Thompson, Greg Wise
Temeljeno na "Last Christmas" Georgea Michaela
Producirali: Paul Feig, Jessie Henderson, David Livingstone, Emma Thompson
Glavne uloge: Emilia Clarke, Henry Golding, Michelle Yeoh, Emma Thompson
Snimatelj: John Schwartzman
Uredio: Brent White
Glazba: Theodore Shapiro
Produkcija: Feigco Entertainment
tvrtke: Perfect World Pictures,Calamity Films
Distribuirano: Universal Pictures
Datum izlaska    :
8. studenog 2019. (Sjedinjene Američke Države)
15. studenog 2019. (Ujedinjeno Kraljevstvo

SADRŽAJ FILMA:
Katarina "Kate" Andrich, mlada ambiciozna pjevačica, radi kao vilenjakinja u cjelogodišnjem božićnom dućanu u središnjem Londonu, čiji strogi, ali dobrodušni vlasnik sebe naziva "Djed Božićnjak". Kate je beskućnica nakon što ju je partner njenog novog ljubavnika istjerao. Dok je na poslu primijetila je čovjeka vani kako bulji uvis i razgovara s njim, saznavši da se zove Tom Webster.

Nakon neuspješne pjevačke audicije, Kate ponovno vidi Toma i odlaze u šetnju, gdje ju on šarmira svojim neobičnim zapažanjima o Londonu. Nakon što se izolirala od svoje najstarije prijateljice, Kate je prisiljena vratiti se živjeti sa svojim roditeljima, oboje jugoslavenskim imigrantima. Njezina majka Petra pati od depresije, a otac Ivan, bivši odvjetnik, radi kao vozač minibusa jer si ne može priuštiti prekvalifikaciju za odvjetništvo u Ujedinjenom Kraljevstvu. Kate se osjeća gušenom svojom majkom, koja je obožava dok ignorira Kateinu sestru Martu, uspješnu odvjetnicu koja je zatvorena za njihove roditelje.

Kate počinje provoditi više vremena s Tomom, koji vozi bicikl i volontira u skloništu za beskućnike, čemu se u početku ruga. Tražeći Toma, koji kaže da drži svoj telefon u ormariću i često nestaje danima, ona počinje pomagati u skloništu u nadi da će naletjeti na njega, ali otkriva da ga osoblje nikada nije srelo.

Dok je slavila Martino promaknuće, Kate zlobno izbacuje Martu njihovim roditeljima. Zatim nailazi na Toma, koji je vraća u svoj stan. Kate otkriva da je godinu dana ranije bila teško bolesna i da je morala na transplantaciju srca. Kate kaže da se osjeća polumrtvom i pita se ima li talenta za to kao izvođačica. Nakon što se otvori Tomu, Kate pokušava započeti seks, ali on odbija.

Nakon što je provela noć s Tomom, Kate počinje poduzeti male korake kako bi poboljšala svoj život; brinući se za njezino tijelo, smještajući Djeda Božićnjaka s Dancem koji voli Božić jednako kao i ona, ispričavajući se Marti i njezinoj djevojci i pjevajući božićne pjesme kako bi tražio novac za sklonište. Nakon nekoliko dana ponovno nailazi na Toma, koji kaže da joj ima nešto važno reći, ali ona preventivno tvrdi da se boji obveza i odlazi.

Kate se i dalje trudi činiti dobro u svom svakodnevnom životu. Konačno, želeći se iskupiti s Tomom, ona se vraća u njegov stan samo kako bi srela agenta za nekretnine koji održava preglede, koji objašnjava da je to mjesto bilo upražnjeno tijekom ostavinskog postupka. Nakon početne zbunjenosti oko toga tko je vlasnik stana, otkriva da je prethodni vlasnik poginuo u nesreći na biciklu prošlog Božića, a Kate shvaća da je Tom bio donor organa čije je srce dobila. Odlazeći u mali vrt, koji je bio Tomovo omiljeno mjesto, Kate ga ponovno susreće gdje kaže da će njegovo srce uvijek pripadati njoj. Klupa na kojoj su sjedili tijekom svog prvog odlaska u vrt otkriva se kao Tomova spomen klupa.

Za Božić Kate organizira predstavu koristeći talente ljudi u skloništu i poziva sve svoje prijatelje i obitelj, uključujući novopečenog Djeda Božićnjaka i Danca. Kate delikatno izvodi solo skladbe Wham! pjesma, "Last Christmas", isprepletena s flashbackovima njezinih takozvanih "susreta" s Tomom sve dok ne nastane veselje kada se zastor podiže i pridruži joj se bend izvođača. Kasnije, Kate i obitelj zajedno slave Božić kojima se prvi put pridružila i Alba, Martina djevojka.

Božićna proslava nestaje, a jarko svjetlo prelazi u ljetnu scenu u kojoj se vidi vidljivo zdravija Kate kako piše u svom dnevniku u vrtu u koji ju je Tom upoznao. Nasmijana i vidno sretna, Kate podiže pogled, kao što je Tom uvijek savjetovao.

Glumi :
Emilia Clarke kao Katarina 'Kate' Andrich
Madison Ingoldsby kao mlada Kate Andrich
Henry Golding kao Tom Webster
Michelle Yeoh kao Huang Qing Shin / 'Djed Mraz'
Emma Thompson kao Petra Andrich
Lydia Leonard kao Marta Andrich
Lucy Miller kao mlada Marta Andrich
Boris Isaković kao Ivan Andrich
Rebecca Root kao dr. Addis
Ingrid Oliver kao policajka Crowley
Laura Evelyn kao policajka Churchill
Patti LuPone kao Joyce
Calvin Demba kao Nathan
Jade Anouka kao Alba
Rob Delaney kao kazališni redatelj
Peter Serafinowicz kao kazališni producent
Peter Mygind kao 'Dječak'
Amit Shah kao Andy
Maxim Baldry kao Ed
Sue Perkins kao direktorica Ice Showa
Liran Nathan kao marokanski prodavač
Richard Stoker kao beskućnik
Osim toga, Andrew Ridgeley, iz dua Wham!, čija je pjesma "Last Christmas" ključna za radnju, pojavljuje se u publici na kraju filma.

Proizvodnja :
U rujnu 2018. objavljeno je da će Emilia Clarke i Henry Golding glumiti u romantičnoj komediji smještenoj u Londonu koja se održava na Božić, pod nazivom Prošli Božić. Paul Feig trebao je režirati, a Emma Thompson je suautorica scenarija. U listopadu je najavljeno da će Thompson također glumiti, te da će film sadržavati glazbu pokojnog pjevača Georgea Michaela, uključujući "Last Christmas", te dosad neobjavljene pjesme. U studenom 2018. Michelle Yeoh pridružila se glumačkoj ekipi filma. U studenom 2021. otkriveno je da je Harry Styles prijavljen za ulogu Toma, ali je to odbio navodeći da smatra da je "premlad da preuzme ulogu".

Prošli Božić sniman je od 26. studenog 2018. do veljače 2019. Mjesta snimanja uključivala su Piccadilly Circus, Strand, Regent Street, Thames Embankment, Covent Garden (gdje se nalazi božićna trgovina), West London Film Studios, župnu crkvu St Marylebone i Phoenix Garden. Dana 31. listopada 2019. Thompson i Wise objavili su zbirku osobnih eseja o značenju Božića u knjizi koja se također zove Prošli Božić. Suradnici su Andy Serkis, Caitlin Moran, Olivia Colman i Emily Watson. Zarada od knjige otišla je u dvije dobrotvorne organizacije, Crisis i The Refugee Council.

 

Last Christmas filmovi sa prevodom online
Last Christmas cijeli film na hrvatskom
Last Christmas cijeli film sa prevodom
gledaj Last Christmas  2021 cijeli film
gledaj Last Christmas  2021 cijeli film online
Last Christmas 2021 Online film its prevodom
Last Christmas 2021 Prevodom
Last Christmas 2021 Online 4k Quality
Last Christmas 2021 Streaming HD video


❏ STREAMING MEDIA ❏

Streaming media is multimedia that is constantly received by and presented to an end-user while being delivered by a provider. The verb to stream refers to the process of delivering or obtaining media in this manner.[clarification needed] Streaming refers to the delivery method of the medium, rather than the medium itself. Distinguishing delivery method from the media distributed applies specifically to telecommunications networks, as most of the delivery systems are either inherently streaming (e.g. radio, television, streaming apps) or inherently non-streaming (e.g. books, video cassettes, audio CDs). There are challenges with streaming content on the Internet. For example, users whose Internet connection lacks sufficient bandwidth may experience stops, lags, or slow buffering of the content. And users lacking compatible hardware or software systems may be unable to stream certain content.

Live streaming is the delivery of Internet content in real-time much as live television broadcasts content over the airwaves via a television signal. Live internet streaming requires a form of source media (e.g. a video camera, an audio interface, screen capture software), an encoder to digitize the content, a media publisher, and a content delivery network to distribute and deliver the content. Live streaming does not need to be recorded at the origination point, although it frequently is.

Streaming is an alternative to file downloading, a process in which the end-user obtains the entire file for the content before watching or listening to it. Through streaming, an end-user can use their media player to start playing digital video or digital audio content before the entire file has been transmitted. The term “streaming media” can apply to media other than video and audio, such as live closed captioning, ticker tape, and real-time text, which are all considered “streaming text”.

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments