[Filmovita] Holidate (2021) Filmovi Online sa Prevodom

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Holidate cijeli film,Holidate cijeli film na hrvatski, Holidate ceo film bestplatno, gledaj Holidate 2021 cijeli film, gledaj Holidate online sa prevodom u HD | online filmovi Holidate bez registracije.

Gdje mogu gledati Liga pravde Zacka Syndera filmove hrvatski?
▷ 'Gledati!' Kino ► ► Holidate Online sa Prevodom

Holidate ceo film, Holidate gledaj online, Holidate film online sa prevodom, Holidate film sinhronizovano na srpski, Holidate srbija,

[PREVODOM] Holidate (2021) cijeli film 's prijevodom HD 1080p

Što je film Holidate?
Holidate je američka romantična komedija iz 2020. redatelja Johna Whitesella, prema scenariju Tiffany Paulsen. U njemu glume Emma Roberts, Luke Bracey, Jake Manley, Jessica Capshaw, Andrew Bachelor, Frances Fisher, Manish Dayal i Kristin Chenoweth. Film je objavljen na Netflixu 28. listopada 2020.

Režija: ohn Whitesell
Napisao: Tiffany Paulsen
Producent: McG, Mary Viola
U glavnim ulogama:
Emma Roberts
Luke Bracey
Snimatelj: Shane Hurlbut
Uredila: Emma E. Hickox
Glazba: Dan Automator
Producentska kuća: Wonderland Sound and Vision
Distribuirano: Netflix
Datum izlaska    :
28. listopada 2020

SADRŽAJ FILMA:
Sloane Benson (Emma Roberts) je mlada žena koja živi u Chicagu i mrzi praznike zbog presude koju je dobila od svoje obitelji da je sama. Nakon što je nedavno prekinula s dečkom, njezina majka Elaine (Frances Fisher) joj neprestano pokušava spojiti novog muškarca, na Sloaneinu veliku ljutnju. Njezin mlađi brat York (Jake Manley) zaručio se sa svojom djevojkom od tri mjeseca, Liz (Cynthy Wu), a Sloane je sada jedina preostala osoba u obitelji.

U međuvremenu u Evanstonu u Illinoisu, Jackson (Luke Bracey) je mladi australski golfer koji je zapeo provodeći praznike sa ženom s kojom nije zainteresiran za ozbiljnu vezu i njezinom obitelji. Kasnije u noći, njegov spoj se naljuti na njega jer joj nije dobio božićni dar, a on frustriran odlazi.

Nakon Božića, njih dvoje imaju slučajan susret kada oboje vraćaju primljene darove. Nakon što mu Sloane priča o svojoj teti Susan (Kristin Chenoweth) koja donosi novi datum za svako blagdansko okupljanje, što ona naziva "odmorom", Jackson predlaže da budu jedno drugome kako bi mogao izbjeći privrženosti, a Sloane može izbjeći sažaljenje svoje obitelji. . Iako u početku nevoljko, ona odluči prihvatiti Jacksona na njegovu ponudu i njih dvoje zajedno provode novogodišnju noć. Jackson sugerira da će se vidjeti na Valentinovo, ali Sloane odbija, vjerujući da bi do tada njih dvoje mogli pronaći prave spojeve. Međutim, na Valentinovo, Sloane naleti na svog bivšeg dečka s njegovom novom djevojkom dok kupuje, a Jackson, koji slučajno prolazi, pretvara se da je njezin dečko i zajedno odlaze. Oboje se slažu da je od sada sigurnije biti jedni drugima na odmoru kako bi izbjegli bilo kakve daljnje nevolje i pristaju ostati platonski.

Nakon što su Dan Svetog Patrika i Uskrs proveli zajedno sa Sloaneinom obitelji, njih dvoje postupno postaju pravi prijatelji. Na Cinco de Mayo, na kraju se napiju i vjerojatno imaju seks, iako se sljedeće jutro probude ne sjećajući se što se dogodilo. Dok se čini da Jacksona nije briga jesu li ili ne, Sloane to žestoko poriče. Oni žive svojim životima, pretvarajući se da se ništa nije dogodilo. Sloane dovodi Jacksona sa sobom na ručak s majkom za Majčin dan, a kada joj majka nagovijesti mogućnost da se njih dvoje razviju u pravi par, oni joj se šale.

Do četvrtog srpnja Jackson se prilično zbližio sa Sloaneinom obitelji i dobar je prijatelj s njezinim bratom Yorkom. Dok je palio petarde, Jackson mu otpuhne dio prsta i Sloane ga je prisiljena odvesti u bolnicu kako bi ga ponovno pričvrstila. Napuše se u bolnici i naiđu na Farooqa (Manish Dayal), doktora s kojim joj je majka Sloane pokušala smjestiti. Ona flertuje s Farooqom i Jackson postaje vidno ljubomoran. Vraćaju se u Jacksonovo mjesto gdje na kraju dodiruju ruke i doživljavaju trenutak privlačnosti jedno drugom. Jackson se uplaši kada on i Sloane postanu preozbiljni i odluči pronaći novi odmor na prijedlog svog prijatelja Neila (Kralj Bach). Sloane razgovara o trenutku sa svojom sestrom Abby (Jessica Capshaw) i ona joj savjetuje da ga nazove i ode s njim na Yorkovo vjenčanje. Jackson predlaže da dovedu odvojene datume na vjenčanje, a Sloane nevoljko pristaje. Dok ona dovodi Farooqa kao spojnicu na bratovo vjenčanje, on dolazi na vjenčanje s njezinom tetkom Susan. Međutim, njihovi spojevi na kraju postaju privučeni jedno drugom tijekom vjenčanja, a njih dvoje odluče nastaviti s praznicima za Noć vještica.

Dok je zajedno na kostimiranoj zabavi za Noć vještica, Abby ljubi Jacksonovog prijatelja Neila iako je udana. Sloane i Jackson također nailaze na njezina bivšeg dečka i njegovu teško trudnu djevojku. Sloane se jako uznemiri i njezina sestra joj daje piće s onim što misli da su antacidi, zbog čega joj pozli i prisili je da ode. Jackson je vraća na njezino mjesto i brine se o njoj sve dok ne zaspu i imaju seks ujutro. Sloane je očito nervozna zbog cijele stvari, jer vjeruje da su pogriješili. Sloaneina sestra dolazi izbezumljena zbog ljubljenja Neila, a Sloane to koristi kao izgovor da istjera Jacksona, na njegovu veliku smetnju.

Kad dođe Dan zahvalnosti, pojavi se Jackson i on i Sloane odlaze u Sprouts kupiti artikle za večeru. Dok je tamo, pokušava razgovarati o tome što se dogodilo, ali Sloane ne želi razgovarati o tome. Podsjeća ga kada su se prvi put sreli, rekao joj je da ga ne privlači, a ona i dalje vjeruje da nije. Kaže joj da je lagao kad je to rekao kako bi je natjerao da pristane na njegovu ponudu za odmor, ali ona i dalje odbija prihvatiti njegovu ispriku. Jackson ljutito odlazi. Kasnije tijekom dana, Wally doživi srčani udar. Teta Susan ga vodi u bolnicu sa Sloane i ponovno nailazi na Farooqa. Nakon što je Sloane ohrabri da ponovno pokuša pronaći pravu ljubav, Susan priznaje Farooqu da gaji osjećaje prema njemu, te se njih dvoje poljube i postanu par.

U danima koji prethode Božiću, Sloane posjećuje Jacksonov stan, ali ona jest

Glumci:
Emma Roberts kao Sloane Benson
Luke Bracey kao Jackson
Andrew Bachelor kao Neil
Jessica Capshaw kao Abby
Manish Dayal kao Faarooq
Alex Moffat kao Peter
Jake Manley kao York
Cynthy Wu kao Liz
Frances Fisher kao Elaine
Kristin Chenoweth kao teta Susan
Dan Lauria kao Wally
Carl McDowell kao Scruffy Djed Božićnjak
Nicola Peltz kao Felicity
Julien Marlon kao Luc
Mikaela Hoover kao Annie
Aimee Carrero kao Carly
Meeghan Holaway kao Carlyna mama
Savannah Reina kao Daisy
Billy Slaughter kao Barry
Carlos Lacamara kao Carlyin tata

Proizvodnja:
U ožujku 2019. objavljeno je da se Emma Roberts pridružila glumačkoj ekipi filma, a John Whitesell je režirao prema scenariju Tiffany Paulsen. McG i Mary Viola služili bi kao producenti na filmu pod svojim bannerom Wonderland Sound and Vision, dok bi Netflix distribuirao. U svibnju 2019. glumačkoj ekipi filma pridružili su se Luke Bracey, Jake Manley, Jessica Capshaw, Andrew Bachelor, Frances Fisher, Manish Dayal i Kristin Chenoweth. U lipnju 2019. Alex Moffat pridružio se glumačkoj ekipi filma.

 

Holidate filmovi sa prevodom online
Holidate cijeli film na hrvatskom
Holidate cijeli film sa prevodom
gledaj Holidate  2021 cijeli film
gledaj Holidate  2021 cijeli film online
Holidate 2021 Online film its prevodom
Holidate 2021 Prevodom
Holidate 2021 Online 4k Quality
Holidate 2021 Streaming HD video


❏ STREAMING MEDIA ❏

Streaming media is multimedia that is constantly received by and presented to an end-user while being delivered by a provider. The verb to stream refers to the process of delivering or obtaining media in this manner.[clarification needed] Streaming refers to the delivery method of the medium, rather than the medium itself. Distinguishing delivery method from the media distributed applies specifically to telecommunications networks, as most of the delivery systems are either inherently streaming (e.g. radio, television, streaming apps) or inherently non-streaming (e.g. books, video cassettes, audio CDs). There are challenges with streaming content on the Internet. For example, users whose Internet connection lacks sufficient bandwidth may experience stops, lags, or slow buffering of the content. And users lacking compatible hardware or software systems may be unable to stream certain content.

Live streaming is the delivery of Internet content in real-time much as live television broadcasts content over the airwaves via a television signal. Live internet streaming requires a form of source media (e.g. a video camera, an audio interface, screen capture software), an encoder to digitize the content, a media publisher, and a content delivery network to distribute and deliver the content. Live streaming does not need to be recorded at the origination point, although it frequently is.

Streaming is an alternative to file downloading, a process in which the end-user obtains the entire file for the content before watching or listening to it. Through streaming, an end-user can use their media player to start playing digital video or digital audio content before the entire file has been transmitted. The term “streaming media” can apply to media other than video and audio, such as live closed captioning, ticker tape, and real-time text, which are all considered “streaming text”.

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments