[Filmovita] hercai (2021) Filmovi Online sa Prevodom

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

hercai cijeli film,hercai cijeli film na hrvatski, hercai ceo film bestplatno, gledaj hercai 2021 cijeli film, gledaj hercai online sa prevodom u HD | online filmovi hercai bez registracije.

Gdje mogu gledati Liga pravde Zacka Syndera filmove hrvatski?
▷ 'Gledati!' Kino ► ► hercai Online sa Prevodom

hercai ceo film, hercai gledaj online, hercai film online sa prevodom, hercai film sinhronizovano na srpski, hercai srbija,

[PREVODOM] hercai (2021) cijeli film 's prijevodom HD 1080p

Što je film hercai?
Hercai (Nekonstantna ljubav) je turska romantična televizijska serija u kojoj glume Akın Akınözü i Ebru Şahin, zajedno s Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Oya Unustası i Ahmet Tansu Taşanlar. Premijerno je prikazan na ATV-u 15. ožujka 2019. ATV je prodao prava za emitiranje serije na raznim međunarodnim tržištima, uključujući većinu Latinske Amerike i Sjedinjenih Država putem Telemunda, koja je premijerno prikazana 22. lipnja 2021.

Žanr: romantika, drama
Kreirao: Sümeyye Koç
Temeljeno na: Hercai od Sümeyye Ezel
Napisali: Eda Tezcan, Feraye Şahin
Režija: Cem Karci, Benal Tairi, Baris Yoş, ​​Ali İlhan
Glavne uloge: Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat, Tutumluer, Oya Master, Ahmet Tansu Taşanlar
Skladatelj tematske glazbe: Ender Gündüz
Skladatelj: Metin Arigul
Zemlja porijekla Turska

SADRŽAJ FILMA:
Reyyan je unuka Nasuha Şadoğlua, patrijarha ugledne obitelji Şadoğlu u gradu Midyat. Međutim, nikada se nije osjećala voljenom od bilo koga u njenom domaćinstvu osim od oca Hazar, majke Zehre i mlađe sestre Gül. Reyyan je od djetinjstva maltretirao djed jer mu nije biološka unuka, a jedini razlog zašto ju je prihvatio u obitelj bio je na Hazarin zahtjev.

Jednog jutra Reyyan odlazi na konju gledati izlazak sunca. Na povratku njezina konja zamalo udari auto. Reyyan pada i gubi svijest. Vozač automobila, zgodan mladić Miran, odmah je privuče i ponudi joj da je odveze kući.

Yaren, kći Hazarovog brata, Cihana, zaljubljena je u Mirana. Kada se Miran zaljubi u svoju sestričnu, Yaren se zaklinje da će se osvetiti Reyyan jer joj je ukrao Mirana i uništio joj život.

Na kraju se Miran i Reyyan vjenčaju. Međutim, Miran napušta Reyyan nakon njihove prve noći kao muža i žene, izazivajući intenzivne osjećaje izdaje i mržnje u Reyyan. Zaklinje se da mu nikada neće dopustiti da zaboravi što joj je učinio. Ubrzo Reyyan saznaje da je sve što joj je Miran rekao o sebi laž: njegovo ime, porijeklo, obitelj i vjenčanje. Miranov plan je cijelo vrijeme bio zadobiti povjerenje obitelji Şadoğlu, oženiti njihovu nevinu kćer, a zatim je ostaviti jutro poslije, ponizivši cijelu obitelj i tako iznuditi prvi dio svoje osvete Şadoğlusu.

Motiv za njegovu osvetu je činjenica da Miran vjeruje da je Reyyanin otac, Hazar, oteo i silovao njegovu majku, a zatim ubio oba njegova roditelja. Odgajala ga je njegova baka Azize Aslanbey, koja mu je odmalena govorila da se mora osvetiti za ubojstvo svojih roditelja i još jednom podići ime svoje obitelji. Međutim, njegovi osjećaji prema Reyyan bili su pravi, a njegovi postupci činjeni su protiv njegove volje pod vodstvom njegove bake. Kao rezultat toga, Mirran se bori s onim što je učinio Reyyan.

Kako vrijeme prolazi, tajne se otkrivaju dok se Reyyan i Miran bore sa svojim osjećajima jedno prema drugom. Reyyan je zaljubljena u Mirana, ali se uvjerava da ga mrzi, dok se Miran bori s ekstremnom krivnjom za ono što je učinio jednoj osobi do koje mu je uistinu stalo. U međuvremenu, Azize se također bori da zadrži kontrolu nad svojom snahom Sultanom i svojom unukom Elif—koja je kao dijete ostala siroče i koju je odgajao Azize—i ona počinje stezati stisak kao neoprostivi matrijarh obitelji Aslanbey.

Unatoč svojoj mržnji prema obitelji Şadoğlu, Miran naporno radi kako bi povratio Reyyanovo povjerenje. Reyyan treba puno vremena, ali shvaća da ne može živjeti bez Mirana. Na kraju se ozbiljno udaje za njega bez odobrenja svoje obitelji. Također vjeruje da će to prekinuti neprijateljstvo između obje njihove obitelji. Međutim, neprijateljstvo između obitelji Şadoğlu i Aslanbey samo postaje jače, a Miran je rastrgan između odanosti svojoj baki i želje da Reyyan bude dobar muž. Nakon mnogo Reyyanovih nagovaranja, Miran pristaje sam tražiti istinu o smrti svojih roditelja umjesto da slijepo vjeruje u verziju koju mu je Azize dao.

Nađu trag o smrti Miranovih roditelja i zajedno ga prate, što ih vodi do Miranove bake s majčine strane, Şükran, za koju je Miran cijeli život vjerovao da je mrtva. Dok putuju u Istanbul, pronalaze još jedan trag koji otkriva da Miranova majka nikada nije bila silovana i otkrivaju da je Azize podmitila policiju da laže u njihovom izvješću da je bila silovana prije smrti. Miran se slomi i počinje ispitivati ​​sve što mu je rečeno o smrti njegovih roditelja. Azize, ljutit što je Miran saznao istinu, počinje pratiti Mirana i Reyyan, pazeći da svi novi tragovi koje pronađu postanu slijepe ulice. Kada se suoči s Miranom, ona tvrdi da ju je, iako njegova majka nikada nije silovana, Hazar doista ubio. Polako vraća Miranovo povjerenje, koji smatra da je skrušena. U međuvremenu, Reyyan zna da Azize još uvijek laže Miranu i postaje sve više frustrirana zbog njezine nesposobnosti da prekine Miranovu vezu s njegovom bakom.

Tijekom tog vremena obiteljsko suparništvo se pojačava. Elif, koju je oduvijek mučila Azizeova okrutnost, pobjegne iz svoje kuće i uda se za Azata, Reyyanovog starijeg rođaka, u još jednom pokušaju sklapanja mira između obitelji. Međutim, Elifin trud ispada uzaludan i ona pada u duboku depresiju zbog bakine intenzivne mržnje prema mužu i želje za osvetom. Elif, ogorčena beskrajnom borbom i osjećajem da je Azat nikada neće voljeti onako kako ona voli njega, počini samoubojstvo.

Nakon Elifove smrti, neprijateljstvo između obje obitelji se hladi. Miran i Reyyan, siti obje obitelji, odlučuju se za stalno preseliti u Istanbul. Azize, kojoj je Miran potreban kao pijun u svojoj osveti, namješta Mirana da ustrijeli Azata dok Reyyan gleda izdaleka. To uzrokuje da se mržnja vrati

 


hercai filmovi sa prevodom online
hercai cijeli film na hrvatskom
hercai cijeli film sa prevodom
gledaj hercai  2021 cijeli film
gledaj hercai  2021 cijeli film online
hercai 2021 Online film its prevodom
hercai 2021 Prevodom
hercai 2021 Online 4k Quality
hercai 2021 Streaming HD video


❏ STREAMING MEDIA ❏

Streaming media is multimedia that is constantly received by and presented to an end-user while being delivered by a provider. The verb to stream refers to the process of delivering or obtaining media in this manner.[clarification needed] Streaming refers to the delivery method of the medium, rather than the medium itself. Distinguishing delivery method from the media distributed applies specifically to telecommunications networks, as most of the delivery systems are either inherently streaming (e.g. radio, television, streaming apps) or inherently non-streaming (e.g. books, video cassettes, audio CDs). There are challenges with streaming content on the Internet. For example, users whose Internet connection lacks sufficient bandwidth may experience stops, lags, or slow buffering of the content. And users lacking compatible hardware or software systems may be unable to stream certain content.

Live streaming is the delivery of Internet content in real-time much as live television broadcasts content over the airwaves via a television signal. Live internet streaming requires a form of source media (e.g. a video camera, an audio interface, screen capture software), an encoder to digitize the content, a media publisher, and a content delivery network to distribute and deliver the content. Live streaming does not need to be recorded at the origination point, although it frequently is.

Streaming is an alternative to file downloading, a process in which the end-user obtains the entire file for the content before watching or listening to it. Through streaming, an end-user can use their media player to start playing digital video or digital audio content before the entire file has been transmitted. The term “streaming media” can apply to media other than video and audio, such as live closed captioning, ticker tape, and real-time text, which are all considered “streaming text”.

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments