[Filmovita] Clifford the Big Red Dog (2021) Filmovi Online sa Prevodom

Drag to rearrange sections
Rich Text Content

Clifford the Big Red Dog cijeli film,Clifford the Big Red Dog cijeli film na hrvatski, Clifford the Big Red Dog ceo film bestplatno, gledaj Clifford the Big Red Dog 2021 cijeli film, gledaj Clifford the Big Red Dog online sa prevodom u HD | online filmovi Clifford the Big Red Dog bez registracije.

Gdje mogu gledati Liga pravde Zacka Syndera filmove hrvatski?
▷ 'Gledati!' Kino ► ► Clifford the Big Red Dog Online sa Prevodom

Clifford the Big Red Dog ceo film, Clifford the Big Red Dog gledaj online, Clifford the Big Red Dog film online sa prevodom, Clifford the Big Red Dog film sinhronizovano na srpski, Clifford the Big Red Dog srbija,


[PREVODOM] Clifford the Big Red Dog (2021) cijeli film 's prijevodom HD 1080p

Što je film Clifford the Big Red Dog?
Clifford the Big Red Dog je pustolovna komedija iz 2021. redatelja Walta Beckera temeljena na istoimenoj seriji dječjih knjiga Normana Bridwella. U njemu glume Jack Whitehall, Darby Camp, Tony Hale, Sienna Guillory, David Alan Grier, Russell Wong, Kenan Thompson i John Cleese. Film je posvećen sjećanju na Richarda Robinsona, bivšeg izvršnog direktora Scholastic, koji je preminuo u lipnju 2021.

Film je nenajavljeno prikazan 26. kolovoza 2021., tijekom događaja CinemaCon 2021. u Los Angelesu. Prvobitno je bila zakazana za premijeru na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu 2021. u rujnu 2021., nakon čega bi uslijedilo prikazivanje u kinima u Sjedinjenim Državama 17. rujna nakon što ga je Paramount Pictures odgodio zbog pandemije COVID-19, ali je na kraju povučen s festivalu, a datum izlaska uklonjen je iz Paramountovog rasporeda zbog širenja varijante SARS-CoV-2 Delta. Film je u konačnici istovremeno bio pušten u kino i digitalno izdanje na Paramount+ 10. studenog 2021. u Sjedinjenim Državama. Dobio je mješovite kritike kritičara i zaradio 40 milijuna dolara. Nastavak je u razvoju.

Originalni naslov:    Clifford the Big Red Dog
U kinu od:    18.11.2021
Dužina filma:    97 minuta(e)
Država/Godina:    CAN, USA, GBR/2021
Žanr:    animirani, akcija, komedija
Glumci:    Rina Radmilov, Filip Riđički, Hrvoje Kečkeš, Darin Pavišić, Dijana Vidušin, Ranko Tihomirović
Redatelj:    Walt Becker

SADRŽAJ FILMA:
Kad srednjoškolka Emily Elizabeth poželi da njeno sićušno, crveno štene poraste veliko i snažno, ne očekuje da će se u svom malom stanu u New Yorku probuditi pored najvećeg psa na svijetu! U nastojanju da zadrži svog voljenog kućnog ljubimca, Emily namjerava pronaći stručnjaka za životinje za kojeg se nada da će uspjeti vratiti Clifforda u normalnu veličinu. Dok u toj potrazi pretražuje grad zajedno sa svojim neodgovornim ujakom Caseyjem, školskim kolegom Owenom i Cliffordom, glas o Cliffordovoj veličini privlači pažnju zlog znanstvenika koji ga pokušava prisvojiti.

film detalja
Učenicu srednje škole u New Yorku, Emily Elizabeth Howard zlostavljaju Florence i njezini vršnjaci u otmjenoj privatnoj školi i živi s majkom Maggie. Njen jedini prijatelj je štreberski student, Owen Yu. Ostaje u rukama svog beskućnika i neodgovornog strica Caseyja dok Maggie odlazi u Chicago na poslovno putovanje.

Gospodin Bridwell, koji vodi šator za spašavanje životinja na karnevalu, upoznaje Emily s malim crvenim psićem čiju je obitelj ukrao hvatač pasa. Kaže joj da će štene rasti ovisno o tome koliko ljubavi dobije. Casey kaže ne udomljavanju, znajući da njegova sestra to nikada neće dopustiti i da su psi zabranjeni u njezinoj stambenoj zgradi. Kad se Emily tog dana vrati kući iz škole, nakon što je još jednom maltretirana, otkrije da se štene spremilo u njezin ruksak i dala mu je ime Clifford. Emily pokušava uvjeriti Caseyja da joj dopusti da ga zadrži, a on joj dopušta da zadrži Clifforda samo jednu noć. Emily slomljenog srca u suzama želi da Clifford bude velik i jak dok mu njezine suze cure na nos dok zaspi s njim.

Sljedećeg dana, Emily se probudi i shvati da je Clifford divovske veličine. Casey također saznaje za to i oboje ga pokušavaju sakriti od nadzornika zgrade, gospodina Packarda, dok popravlja perilicu suđa. Odvode ga veterinaru, misleći da je možda bolestan dok ga pokušavaju sakriti od svih. To dramatično propada jer Cliffordovi pseći instinkti navode da juri i igra se s čovjekom u mjehuriću na napuhavanje, doživljavajući to kao igru ​​dohvaćanja. To privlači velike gužve i glas o njegovom postojanju brzo se širi internetom. Nakon što su od tajnice veterinara saznali o prošlim čudima gospodina Bridwella sa životinjama i njihovim vlasnicima, planiraju dobiti informacije o njegovom boravištu s računala privatne škole. Dok Emily dobiva ručak za Clifforda iz kafeterije, Clifford bježi iz Caseyeva kamioneta dok Florence ponovno naleti na Emily i maltretira je, samo da Clifford uđe u kantinu i ponizi Florence. Ovo konačno daje Emily prijatelje koje je oduvijek željela.

Zac Tieran, vlasnik biotehnološke tvrtke Lyfegro, otkriva Clifforda na društvenim mrežama. Laže policiji da je to njegov pas i traži ih da traže Clifforda. Emily i Casey je deložirao gospodin Packard zbog Clifforda. Nakon što ih progone policija i Lyfegro čuvari, oni se sklanjaju u Owenov raskošni stan. Casey tada sklapa dogovor s Emily da će joj, ako pronađu gospodina Bridwella i poslušati njegov savjet, dopustiti da ga zadrži. Ali ako ne može pomoći, onda ga moraju poslati brodom u Šangaj. Jure u bolnicu samo da pronađu Bridwellov prazan krevet i pacijenta koji sjedi pored njih i govori da je gospodin Bridwell umro. Clifforda tada šalje brod koji je dogovorio Owenov otac, dok se Emily u suzama oprašta od njega.

Sljedećeg dana, Clifford je zarobljen na brodu i poslan u Lyfegro. Emily saznaje da gospodin Bridwell nije umro, ali da je informacija koju su dobili u bolnici lažna. Pokušavaju spasiti Clifforda od operacije u Lyfegru, uz pomoć prijatelja iz njihovog susjedstva. Provaljuju u Lyfegro i spašavaju Clifforda dok bježe u Caseyjevom kamionu s njim, te jure do gospodina Bridwella dok ih progone policija i Lyfegroovi zaštitari. Na kraju stižu do gospodina Bridwella na karnevalu u Manhattan Bridge Parku.

Okuplja se velika gomila dok Emily očajnički moli gospodina Bridwella da pomogne, a on joj kaže da je jedini način da riješi svoj problem tako da se zauzme za sebe i za Clifforda i da je biti drugačiji dar. Emily zatim drži nadahnuti govor gomili, objašnjavajući svima da je ljubav važnija od svega i da bi trebali zanemariti svoje razlike. Međutim, Zac intervenira i prisiljava policiju da vidi tko je vlasnik provjeravajući ID čip koji je ugradio. Uz malo magije, čip identificira Emily kao Cliffordovu zakonitu vlasnicu, a Zac je uhićen zbog prijevare i krađe. Cijela publika pokušava se slikati s Cliffordom u slavlju, ali onda Clifford ugleda još jednu divovsku loptu i juri je s Caseyjem koji mu iznenada jaše na leđima.

Emily, Casey i njezinu majku prihvaća gospodin Packard natrag u njihov stan, Casey dobiva posao u Scholasticu, a Clifforda sada svi vole.


Glumi :
Jack Whitehall kao Casey Howard, Emilyin nespretni, ali dobrodušni ujak i Maggien mlađi brat.
Darby Camp kao Emily Elizabeth Howard, 12-godišnja djevojčica koja mora spasiti Clifforda od Lyfegra.
Tony Hale kao Zac Tieran, vlasnik Lyfegro, genetičke tvrtke koja želi Clifforda.
Sienna Guillory kao Maggie Howard, majka Emily Elizabeth i Caseyina starija sestra koja je na poslovnom putu.
David Alan Grier kao gospodin Packard, nadzornik zgrade u kojoj žive Emily i Maggie.
Russell Wong kao gospodin Yu, Owenov otac.
John Cleese kao gospodin Bridwell, čarobni spasilac životinja koji daje Clifforda Emily. Ime je dobio po kreatoru lika Clifforda, Normanu Bridwellu.
Izaac Wang kao Owen Yu, dječak iz drugog stana i Emilyin najbolji prijatelj i kolega. Također je otkriven kao vlasnik T-Bonea iz originalne Cliffordove animirane serije.
Kenan Thompson kao Cliffordov veterinar. Thompson je izrazio glas lik Hamburgera u originalnoj seriji. Njegovo ime glasi "Russ T.", referenca na Thompsonov lik iz D2: Moćne patke, Russa Tylera.
Tovah Feldshuh kao gospođa Crullerman, Emilyina starija susjeda Ruskinja.
Paul Rodriguez kao Sanchez, vlasnik bodege.
Russell Peters kao Malik
Keith Ewell kao gospodin Jarvis, čovjek kojemu Clifford spašava život od pada.
Mia Ronn kao Florence, popularna djevojka u Emilynoj školi koja je maltretira.
Horatio Sanz kao Rau
Rosie Perez kao Lucille
Alex Moffat kao Albert
Jessica Keenan Wynn kao Colette
Siobhan Fallon Hogan kao Petra
Ty Jones kao Watkins, šef policije
Bear Allen-Blaine kao gospođa Jarvis, Emilyna vjerna odvjetnica koja joj pomaže spasiti Clifforda od Lyfegra.


Clifford the Big Red Dog filmovi sa prevodom online
Clifford the Big Red Dog cijeli film na hrvatskom
Clifford the Big Red Dog cijeli film sa prevodom
gledaj Clifford the Big Red Dog  2021 cijeli film
gledaj Clifford the Big Red Dog  2021 cijeli film online
Clifford the Big Red Dog 2021 Online film its prevodom
Clifford the Big Red Dog 2021 Prevodom
Clifford the Big Red Dog 2021 Online 4k Quality
Clifford the Big Red Dog 2021 Streaming HD video


❏ STREAMING MEDIA ❏

Streaming media is multimedia that is constantly received by and presented to an end-user while being delivered by a provider. The verb to stream refers to the process of delivering or obtaining media in this manner.[clarification needed] Streaming refers to the delivery method of the medium, rather than the medium itself. Distinguishing delivery method from the media distributed applies specifically to telecommunications networks, as most of the delivery systems are either inherently streaming (e.g. radio, television, streaming apps) or inherently non-streaming (e.g. books, video cassettes, audio CDs). There are challenges with streaming content on the Internet. For example, users whose Internet connection lacks sufficient bandwidth may experience stops, lags, or slow buffering of the content. And users lacking compatible hardware or software systems may be unable to stream certain content.

Live streaming is the delivery of Internet content in real-time much as live television broadcasts content over the airwaves via a television signal. Live internet streaming requires a form of source media (e.g. a video camera, an audio interface, screen capture software), an encoder to digitize the content, a media publisher, and a content delivery network to distribute and deliver the content. Live streaming does not need to be recorded at the origination point, although it frequently is.

Streaming is an alternative to file downloading, a process in which the end-user obtains the entire file for the content before watching or listening to it. Through streaming, an end-user can use their media player to start playing digital video or digital audio content before the entire file has been transmitted. The term “streaming media” can apply to media other than video and audio, such as live closed captioning, ticker tape, and real-time text, which are all considered “streaming text”.

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich Text Content
rich_text    

Page Comments